Parkeringsplats Bil och MC 

Det finns möjlighet att teckna bil- samt MC/Scooter-platsavtal i samfällighetens garage (i källaren). Det kan även finnas möjlighet att teckna fler än en plats per lägenhet. Maila .
Observera att det inte är tillåtet att parkera bil+MC eller Scooter på en bilplats och att då någon del av fordonen hamnar utanför markerad ruta.

Plats nr 14-37, 62-82 samt 109-132 är reserverade för vår förening. Platserna är såklart uppmärkta så att det enkelt går att finna dem i garaget.

Fjärrkontroll till garage

Vi har fått många frågor gällande möjligheten att fjärrstyra porten till garaget. Ni som hyr garage- och/eller mc-plats i garaget erbjuds att köpa fjärrkontroll för 550 kr ink moms per styck. Som köpare är man själv ansvarig för skötseln av fjärrkontrollen inklusive byte av batterier. Kostnaden kommer att läggas på kommande månadsavisering gällande garageplats.

Vill du beställa? Skicka ett mejl till med följande information:

  • Ditt namn

  • Ditt lägenhetsnummer

  • Din parkeringsplats

Parkeringsbevis

De lägenheter som har parkeringsplats i garaget har fått en liten lapp som skall tejpas på bilens framruta, helst i vänster nederkant framför ratten. Maila om ni saknar ett tillstånd.