Parkeringsplats Bil och MC 

Det finns möjlighet att teckna bil- samt MC/Scooter-platsavtal i samfällighetens garage (i källaren). Det kan även finnas möjlighet att teckna fler än en plats per lägenhet. Maila .

Om någon annan bil felaktigt parkerat på din parkeringsplats: Kontakta Securitas via tel 0771-767000. Hit ringer man när man upptäcker att en bil antingen står i en förhyrd P-plats som den inte har rätt till alternativt utanför markerad P-ruta. Det blir då en begärd utryckning och en väktare rycker då ut för att bötfälla den felparkerade bilen.

Observera att det inte finns någon avrinning för vatten i garaget - det innebär att det (såklart) är förbjudet att tvätta bilen i garaget liksom att det vintertid vore bra om snö och is borstas bort innan man kör ner i garaget.

Fjärrkontroll till garage

Ni som hyr garage- och/eller mc-plats i garaget erbjuds att köpa fjärrkontroll för att enkelt öppna porten till garaget. Som köpare är man själv ansvarig för skötseln av fjärrkontrollen inklusive byte av batterier. Kostnaden kommer att läggas på kommande månadsavisering gällande garageplats.

Vill du beställa? Skicka ett mejl till  med följande information:

  • Ditt namn

  • Ditt lägenhetsnummer

  • Din parkeringsplats